“Në emër të asaj-rrëfim për një rrugëtim jete”, libri më i ri i Magbule Kelmendit

29 Qershor, 2018 - 9:37 pm

Libri është botuar nga Shtëpia Botuese “Faik Konica” dhe i dedikohet një adoleshenteje, e cila nga ndjenja e madhe e dashurisë, viktimizohet në prostitutë në rrugët e botës, e trafikuar nga i dashuri i saj.

Ky libër me autore Magbule Kelmendi, konsiderohet të jetë një shoqërues i mirë për cdo lexues, pa dallim moshe, por libri u dedikohet më të vlefshmëve të jetës, fëmijëve! Librin mund ta gjeni te DEA shop./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme