“Nëse do diçka të thënë kërkoja një burri, nëse do diçka të bërë kërkoja një gruaje”

1 Tetor, 2019 - 2:00 pm

“Mendo si një mbretëreshë. Një mbretëreshë nuk ka frikë nga dështimet. Dështimet për to janë një hap drejt madhështisë”. – Oprah Winfrey

“Gratë kanë nevojë për tri gjëra në jetë: ushqime, ujë dhe komplimente”. – Chris Rock

“Pas luleve, gratë janë gjëja më e bukur që Zoti i ka dhënë botës”. – Christian Dior

“Nëse do diçka të thënë, kërkoja një burri. Nëse do diçka të bërë, kërkoja një gruaje”. – Margareth Thatcher

“Gratë janë bërë për t’u dashuruar, jo për t’u kuptuar”. – Oscar Wilde

“Gratë dhe macet do të bëjnë si duan ato, ndërsa burray dhe qentë duhet të mësohen me këtë ide”. – Robert A. Henlein

“Një grua është e pandalshme që nga momenti, kur kupton se meriton më shumë”. – Anonim

“Në shoqërinë tonë, gratë që kalojnë barrierat janë ato që i injorojnë limitet”. – Arnold Schwarzenegger

“S’ka rëndësi se si duket një grua. Nëse ajo ka besim në vete, ajo është seksi”. – Paris Hilton

“Një grua duhet të jetë si një lule e vetme, jo si gjithë buqeta”. – Anna Held

Të fundit

Të ngjajshme