‘Njeriu i vërtetë është më interesant se të gjithë heronjtë legjendarë të marrë së bashku’

3 Prill, 2022 - 11:12 am

Fan Noli është nga ato figura jo të zakonshme, që ngaherë të befason jo vetëm me veprën e gjithanshme, por edhe me jetën e tij. Mbi të gjitha, ai ishte njeri me germa të mëdha dhe si i tillë, shpërfaqet në tërë dimensionet njerëzore, shkruan KultPlus.

Noli dhe thëniet e tij kanë prekur thellë në shpirtin e gjithësecilit, e njëra prej tyre është edhe kjo më poshtë:

“Njeriu i vërtetë është më interesant se të gjithë heronjtë legjendarë të marrë së bashku”. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme