“Nuk besoj te frymëzimi, por te përqendrimi”

5 Shkurt, 2019 - 10:05 pm

John Banville

Nuk besoj te frymëzimi, por te përqendrimi. Dhe, kur përqendrohem kënaqshëm, kam ndonjëherë përshtypjen, me siguri që të gabuar, se arrij të kuptoj misteret e jetës. Gjithë personazhet e mi përbëjnë anë të ndryshme të vetes sime. Unë jam vrasësi, unë jam edhe viktima. Subjekti asnjëherë nuk më ka interesuar kush e di se çfarë. Ajo ç’më intereson është mënyra e të shkruarit, ndërtimi, stili. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme