PEN Qendra e Kosovës mban dy ligjërata në Fakultetin Filozofik 

26 Shkurt, 2024 - 7:08 pm

Në kuadër të projektit kulturor “Edukimi letrar dhe procesi krijues i talenteve të reja”, të martën , më 27 shkurt, PEN Qendra e Kosovës, zhvillon aktivitetin e vet letrar, të tetin dhe të fundit paraparë me këtë projekt.   

Takimi zhvillohet në Fakultetin Filozofik në Prishtinë dhe fillon në orën 10:00.

Në këtë takim do të trajtohen dy tema:  “Kultura e  komunikimit letrar” për të cilën do të flasë Ibrahim Berisha dhe “Prezantimi i librit në mediet elektronike” për të cilën do të flasë Artan Krasniqi.

Takimin e moderon Gëzim Aliu.

Projekti  kulturor i PEN Qendrës së Kosovës “Edukimi letrar dhe procesi krijues i talenteve të reja” është përkrahur nga Ministria e Arsimit, Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Republikës së Kosovës./KultPlus.com

Të ngjajshme