PEN Qendra e Kosovës sot debaton për Letërsinë në periudhë krizash   

22 Shkurt, 2022 - 11:31 am

Sot, e martë, 22 shkurt 2022, në orën 17:00, në ambientet e KultPlus Caffe Gallery në Prishtinë, PEN Qendra e Kosovës vazhdon aktivitetet e veta kulturore e letrare paraparë me projektin “Debati për Kulturën dhe Letërsinë në kohë pandemie”.  

Temë shqyrtimi e kësaj të marteje është Letërsia në kohë krizash. 

Për këtë temë flasin Milazim Krasniqi dhe Gëzim Aliu.  

Aktivitetin letrar e udhëheq Ibrahim Berisha.          

Ftoheni të merrni pjesë.  

Projektin “Debati për Kulturën dhe Letërsinë në kohë pandemie” e ka përkrahur Ministria e Kulturës, Rinisë dhe e Sportit e Republikës së Kosovës./ KultPlus.com

Të ngjajshme