PEN Qendra e Kosovës sot përkujton shkrimtarin Rrahman Dedaj

11 Nëntor, 2021 - 10:30 am

 Sot, më 11 nëntor 2021, në ambientet e KultPlus Caffe Gallery, në Prishtinë, përkujtohet jeta dhe vepra e shkrimtarit të ndjerë Rrahman Dedaj.

Për veprën jetësore të Rrahman Dedajt do të flasin Anton Berishaj dhe Adil Olluri.

Aktiviteti fillon në orën 17:00. Ftoheni të merrni pjesë. Ky aktivitet është i gjashti me radhë dhe i parafundit në kuadër të projektit të sivjetmë “Ora e Shkrimtarit2” e PEN Qendrës së Kosovës. Më parë janë përkujtuar shkrimtarët Latif Berisha, Enver Gjerqeku, Azem Shkreli, Din Mehmeti dhe Ramiz Kelemendi. Më 16 nëntor mbahet aktiviteti i fundit i PEN Qendrës së Kosovës për sivjet. Në këtë ditë përkujtohet shkrimtari Musa Ramadani./ KultPlus.com

Të ngjajshme