Përurohen dy fjalorë të gjuhës shqipe

23 Prill, 2022 - 10:15 am

Me rastin e Ditës Botërore të Librit, në Departamentin e Gjuhës Shqipe u përuruan dje dy fjalorë të gjuhës shqipe.

Fjalorët që u përuruan janë, Fjalori i gjuhës shqipe i ilustruar (për moshat 5-11 vjeç) dhe Fjalori i gjuhës shqipe (12+).

Akademikët Shezai Rrokaj e Anila Kanaj, nën prezencën e rektorit të UT-së, prof. dr. Artan Hoxha, në Ditën Ndërkombëtare të Librit prezantuan dy botime dedikuar përvetësimit të gjuhës shqipe për herë të parë, të cilët synojnë gjithashtu të ndihmojnë në mësimin e Gjuhës Shqipe në mënyrën e duhur edhe për fëmijët në Diasporë./atsh/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme