Pesë librat që duhet t’i lexoni gjatë shtatorit

6 Shtator, 2021 - 3:01 pm

Çdo muaj, ABC Arts, paraqet një listë të shkurtër të botimeve të reja të lexuara dhe të rekomanduara nga Kate Evans të The Bookshelf dhe Claire Nichols e Sarah L’Estrange nga The Book Show, së bashku me shkrimtarët dhe recensentët e pavarur të librave, transmeton KultPlus.

Këtë muaj, ata kanë paraqitur rekomandimet nga Declan Fry dhe Khalid Warsame.

Më poshtë mund të gjeni pesë librat që duhet t’i lexoni këtë shtator sipas ABC Arts:

1.Harlem Shuffle nga Colson Whitehead

Colson Whitehead actually started working on Harlem Shuffle before his last book, The Nickel Boys.(Supplied: Penguin Random House)

2. Empire of the Vampire nga Jay Kristoff

Jay Kristoff’s latest book features illustrations by Bon Orthwick.(Supplied: HarperCollins)

3. Philosophy for Spiders: On the Low Theory of Kathy Acker nga McKenzie Wark

Acker and Wark’s playful and, at times, analytical email correspondence was published in 2015 book I’m Very Into You: Correspondence 1995–1996.(Supplied: Duke University Press)

4. Tenderness nga Alison MacLeod

“There’s something about the human faculty of the imagination that I think is extraordinary,” Alison MacLeod told Sarah L’Estrange at the Big Weekend of Books.(Supplied: Bloomsbury Publishing)

5. Things We See in the Light nga Amal Awad

“This book is about someone who never acknowledges her true nature,” Awad told The Saturday Paper.(Supplied: Pantera Press)

Të fundit

Të ngjajshme