займ на карту онлайн потребительский кредит

“Pikturimi nuk është bërë për t’i dekoruar apartamentet…”

20 Shtator, 2018 - 11:30 pm

“Secili fëmij është një artist. Problemi është si të mbetet artist edhe kur të rritet.”

“Ne të gjithë e dim se arti nuk është i vërtetë. Arti është një gënjeshtër që na mundëson ta kuptojmë të vërtetën, të paktën atë të vërtetë që na është dhënë neve për ta kuptuar. Artisti duhet ta dijë metodën përmes së cilës t’i bind të tjerët për besueshmërinë e gënjeshtrës së vetë.”

“Pikturimi nuk është bërë për t’i dekoruar apartamentet. Ai është një mjet lufte.”

“Nëse e pikturoj një Kalë të egër, ju mund edhe të mos e shihni kalin, por egërsin ama gjithsesi se do ta shihni.”

“Kompjuterët janë të padobishëm. Ata mund të ju japin vetëm përgjigje.”

“Për të vizatuar, ju duhet t’i mbyllni syt dhe të këndoni.”

“Rinia s’ka moshë.”

“Secila vlerë pozitive e ka çmimin e vetë edhë në terma negative… Gjenialiteti i Einsteinit na ka dërguar në Hiroshima.”

“Pa një vetmi të madhe, asnjë vepër serioze nuk është e mundur.”

“Seksi dhe arti janë e njejta gjë.”

“Dua të jetoj si njeri i varfër me shumë para.”

– Pablo Picasso

Të ngjajshme