Profesor Gjota thoshte: Asnjëherë mos i vërë pikë gjërave shkencore, parimore dhe politike

1 Prill, 2020 - 2:40 pmSe gjithmonë do të del dikush që do të fshinë pikën, dhe do të verë presjen.
Marrke si shembull shpikësin Tomas Edisonin, kur përmendej emri i tij vihej pikë.
Pas tij erdhi inxhinieri Nikolla Teslla, u hoq pika pas Edisonit, u vë presje, Tesla (pikë)
Më pas erdhi zbuluesi shqiptar Rifat Gjota, u hoq pika pas Teslës dhe u vë presja.

Tomas Edison, Nikola Tesla, Rifat Gjota. (pikë)

Ky parim do të vazhdon, askush nuk do të mund ti vë pikë gjërave.
Pikë nuk i është verë as jetës, ka mbetur diçka të imagjinohej edhe përtej saj.

….vazhdon, presje! / Nga Emrush Shkodra / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme