Promovohen katër vepra letrare të autorëve mitrovicas

30 Shtator, 2023 - 8:50 am

Sot në Mitrovicë, nën organizmin e Drejtorisë për Kulturë të Komunës së Mitrovicës dhe në kuadër të realizmit të projektit të organizatës “Diagrami”, me moton “Nxitja e krijimit dhe promovimit të veprave kulturore nga autorët mitrovicas”, do të mbahet promovimi i katër veprave letrare.

Në këtë rast do të promovohet romani “Alm” i Ahmet Jasharit dhe tri përmbledhjeve poetike: “Kambana e heshtjes” me autore Brikenë Ceraja, “Pagëzimi i heshtjes” me autore Ardita Latifi dhe “Rimime shpirti” me autor Ramadan Xhinovci.

Për librat në fjalë pritet të flasin studiues dhe kritikë letrarë. Promovimi mbahet në amfiteatrin e universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe fillon në ora 13:00./rtk/KultPlus.com

Të ngjajshme