Reagimi i AGK-së ndaj ministrit të Maltës bëhet kryetitull në mediet e Maltës

9 Mars, 2019 - 10:48 pm

Reagimi i AGK-së drejtuar ministrit për punë të jashtme dhe promovim të tregtisë të Republikës së Maltës, Carmelo Abela  ka zënë vend në median e njohur online në Maltë, TimesOfMalta, shkruan KultPlus.

Lajmi i publikuar “Gazetarët e Kosovës i drejtohen ministrit: Praktikoni atë që predikoni” tregon sesi AGK-ja ka kërkuar nga shteti maltez dhe qeveria, pjesë e së cilës është z. Abela, të ndriçojë sa më parë rastin e vrasjes së gazetares hulumtuese, Daphne Caruana Galizia.

https://www.timesofmalta.com/mobile/articles/view/20190309/local/practice-what-you-preach-kosovo-journalists-tell-minister.703948?fbclid=IwAR3XiWwmAb6rcFCOr5Ho_lEaKtv3qNa_Y9i2D4EyEcCrPVHB7t6oFekE5Kk#.XIQQRzW2HGk.facebook

Në lidhje me deklaratën e Ministrit të Jashtëm për vlerat evropiane, shoqata tha se një nga vlerat kryesore të BE është e drejta për lirinë e shprehjes dhe mbrojtja e gazetarëve./ KultPlus.com

<iframe src=”https://web.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fasociacioniigazetareve%2Fposts%2F2072942216107183&width=500″ width=”500″ height=”530″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Të fundit

Të ngjajshme