Ribotohet libri me tregime ‘Shumë rrugë dhe një rënie’ i Adil Ollurit

19 Gusht, 2017 - 3:27 pm

Libri me tregime “Shumë rrugë dhe një rënie” i shkrimtarit Adil Olluri, është ribotuar nga shtëpia botuese “Botimet Artini”, shkruan KultPlus.

Ky është botimi i dytë i këtij librit, i pari është realizuar në gusht të vitit 2013. Shtëpia e mëparshme botuese e këtij libri është “Parnas”.

Në botimin e dytë nuk janë të gjitha tregimet e të parit, duke i mënjanuar disa sosh, për t’i lënë vetëm ato që janë të përkthyera dhe të botuara në gjuhën italiane nga ana e shtëpisë botuese “Ensemble”, me seli në Romë. Andaj, m’u për këtë qëllim në kopertinën e tij të pasme janë vendosur vetëm mendimet e shprehura nga kritikët, shkrimtarët dhe gazetat e përditshme italiane.

“Dua ta shpreh kënaqësinë që botimin e dytë të këtij libri e mori përsipër shtëpia botuese “Botimet Artini”, e drejtuar nga Artin Ahmeti. Duke e parë përgjegjësinë dhe seriozitetin e tij, ndaj bindjen se për një kohë të shkurtë, ai do të jetë njëri nga zërat më të rëndësishëm e më të respektuar në fushën e botimit të librit në gjuhën shqipe”, shkruan Olluri.

Recensentë të botimit të dytë të “Shumë rrugë dhe një rënie” janë: Manjola Brahaj dhe Ylberza Z. Halili, ndërsa ballinën e ka punuar Faton Bajgora. /KultPlus.com

Të ngjajshme