Sa libra do t’i lexoni gjatë vitit 2019?

8 Janar, 2019 - 4:17 pm

Goodreads është një faqe simpatike e cila kontrollon se sa lexojnë njerëzit, dhe është platformë ku mund të mbani evidencë të librave që lexoni.

Madje, çdo fillimvit mund të caktoni një sfidë dhe garë për veten tuaj, me numrin që e caktoni për librat e lexuar. Ka njerëz që lexojnë 50 libra, ka të tjerë që lexojnë 15 libra, por Goodreads do t`ju bëjë ‘presion’ që ta mbani fjalën e dhënë në fund të vitit.

Kësisoj, të gjithë librat në Goodreads kanë edhe vlerësimin e njerëzve që i lexojnë, ose me pikë ose me komente.

Dhe pasi jemi në janar, njerëzit nga mbarë bota kanë caktuar numrin e tyre të planifikuar, i cili kuptohet që mund të ndryshojë. Megjithatë, përpos Goodreads, njerëzit mund të vendosin edhe vet se çka do të lexojnë dhe sa libra në secilin muaj të këtij viti do t’i shfletojnë, qoftë në letër apo me anë të platformave si Kindle apo librit elektronik.

KultPlus po e pyet lexuesin e saj, sa libra do të lexoni ju këtë vit, dhe cilin libër e keni nisur tanimë, cili është fillimi i mbarë për ju në këtë vit në aspektin e leximit të librave?

Të ngjajshme