Shkrimtari Beqë Cufaj, ambasador i Kosovës në Gjermani

13 Prill, 2018 - 8:57 am

Presidenca e Kosovës ka emëruar Beqë Cufajn ambasador rezident në Republikën Federale të Gjermanisë.
Me këtë dekret, Ministria e Punëve të Jashtme ngarkohet që të ndërmarr të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e vendimit të presidentit Hashim Thaçi. Beqë Cufaj është shkrimtar dhe gazetar.

Ai ka studiuar gjuhën dhe letërsinë në Prishtinë dhe jeton në Shtutgart. Pozitën e diplomatit kosovar në Gjermani deri më tani e mbante Astrit Zemaj./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme