Shoqata e Filozofëve të Kosovës po përgatitet për numrin e tretë të revistës “Agora Philosophia”

10 Shtator, 2019 - 12:25 pm

SHFK, po realizon pregatitjet e fundit për publikimin e numrit të tretë të revistës “Agora Philosophia”, me ç’ rast bëjnë thirrje edhe për të ju dërguar punime të ndryshme filozofike, shkruan KultPlus.com

“Të nderuar miq,

Ju njoftojmë se SHFK është në pergatitje e sipër të numrit të tretë të revistës Agora Philosophia.
Të gjithë të interesuarit mund t’i dergojnë artikujt e tyre për botim deri me 1 nëntor, të vitit 2019. Temat qëndrore të numrit të radhës janë “Lufta dhe Paqja” dhe “Radikalizmi: një perspektive filozofike”, poashtu në këtë numër mund të përfshihen edhe përkthime, recensione dhe të ngjashme.”, thuhet në njoftimin e tyre.

Të fundit

Të ngjajshme