займ на карту онлайн потребительский кредит

“Si një popull i vogël si shqiptarët ka mujt me nxjerr kaq shumë rrugaça”

4 Gusht, 2019 - 11:00 pm

Tashmë që janë mbushur 12 vjet nga vdekja e tij, At Zef Pllumi na rikthehet në kujtesë, jo vetëm si martiri i Kishës Katolike, si njeriu që u shpëtoi gjallë burgjeve të komunizmit, por edhe si njeriu i shqetësuar për ardhmërinë e Kishës dhe të njerëzve të vet.

E gërryente ideja që populli i tij nuk ngrihej kundër atyre gjërave që i dukeshin të padrejta.

A ka aktualitet kjo thënie e tij edhe sot? /KultPlus.com

Të ngjajshme