Skandaloze, testi kombëtar përplot gabime gjuhësore në detyrën e gjuhës shqipe

15 Maj, 2019 - 12:18 pm

“Mësimet e Diolës” ka shpërndarë në Facebook një pjesë të testit kombëtar, detyrë që i nënshtrohen çdo vit nxënësit e Kosovës.

Në një detyrë nga lënda e gjuhës shqipe kjo pjesë e testit është përplot me gabime drejtshkrimore dhe teknike. Madje fjalët janë të shkruara njësh, të pandara me hapësirë mes tyre.

Ky test ka irrituar njohësit e gjuhës shqipe.

Për më shumë shikojeni dhe binduni.

Të ngjajshme