Sot në KultPlus Caffe Gallery, PEN Qendra e Kosovës me debat për Letërsinë e gruas

18 Shkurt, 2022 - 11:41 am

Të premtën, më 18 shkurt 2022, në orën 17:00, në ambientet e KultPlus Caffe Gallery në Prishtinë, PEN Qendra e Kosovës vazhdon aktivitetet e veta kulturore e letrare paraparë me projektin “Debati për Kulturën dhe Letërsinë në kohë pandemie”.  

Temë shqyrtimi e kësaj të premteje është Letërsia e gruas. 

Për këtë temë flasin Dije Demiri-Frangu dhe Naime Beqiraj, 

Takimin e udhëheq Nerimane Kamberi.          

Ftoheni të merrni pjesë.  

Projektin “Debati për Kulturën dhe Letërsinë në kohë pandemie” e ka përkrahur Ministria e Kulturës, Rinisë dhe e Sportit e Republikës së Kosovës. / KultPlus.com

Të ngjajshme