Studentët për tri ditë do e kujtojnë me poezi shkrimtarin Kujtim Paçaku

26 Qershor, 2018 - 4:00 pm

Me iniciativën e studentëve të Qendrës Studentore “Roma Versitas Kosova” në Prizren, Pejë dhe Prishtinë do të organizohen netët përkujtimore për poetin dhe profesorin e ndjerë Kujtim Paçaku, shkruan KultPlus.

Netët përkujtimore do të mbahen në tri qytetet e Kosovës ku edhe funksionon organizata në fjalë.
Përveç se do të ketë lexues të zgjedhur edhe mysafirët do të kenë rast t’i lexojnë poezitë e poetit të ndjerë Kujtim Paçaku, të cilët do i zgjedhin ata vet.

Nata përkujtimore në Prizren me poezi të shkrimtarit Kujtim Paçaku, do të mbahet më 26 qershor në Kino Lumbardhi.

Në Pejë do të mbahet më 28 qershor në Roma Versitas ndërsa në Prishtinë më 29 qershor në Kino Armata.
Në të tri qytetet organizimi do të fillojë në ora 19:00./KultPlus.

Të fundit

Të ngjajshme