Studimi i akademikut shqiptar në Universitetin e Virgjinias në SHBA

25 Shtator, 2020 - 6:24 pm

Është bërë e ditur se akademiku shqiptar në Universitetin Politeknik të Virgjinias në SHBA, Besnik Pula, sapo ka publikuar studimin e tij më të ri “Globalization Under and After Socialism”, nga “Stanford Press”.

Ai është asistent pedagog pranë Departamentit të Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare të “Virginia Tech”.

Si kërkues shkencor, ai lëvron çështje të ekonomisë politike, teorive sociale dhe “Europës periferike”. /albinfo/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme