“Suksesi është të mund të shkosh të shtrihesh çdo natë, me shpirtin në paqe”

1 Maj, 2019 - 1:30 pm

10 thënie nga Paulo Coelho.

  1. “Dhe kur dëshiron diçka, gjithë universi bashkëpunon për të ndihmuar që ta arrish atë gjë”.
  2. “Një ditë do të zgjohesh dhe nuk do të kesh më kohë për të bërë gjërat që përherë ke dashur të bësh. Bëji ato tani”.
  3. “Ji guximtar. Ndërmerr rreziqe. Asgjë nuk mund ta zëvendësojë eksperiencën”.
  4. “Nëse do të jesh i suksesshëm, duhet të respektosh një rregull. Mos e gënje asnjëherë veten tënde”.
  5. “Procesi i të zbuluarit se kush jemi, do të na nxisë ta pranojmë se ne mund të shkojmë përtej asaj që mendojmë se mund të shkojmë”.
  6. “Sekreti i jetës është të rrëzohemi shtatë herë dhe të ngrihemi tetë herë”.
  7. “Mos e shpenzo kohën tënde me shpjegime. Njerëzit do të dëgjojnë vetëm ato që duan të dëgjojnë”.
  8. “Në një moment të caktuar të jetës sonë, ne e humbasim kontrollin mbi ato që po na ndodhin dhe jetët tona fillojnë të kontrollohen nga fati. Kjo është gënjeshtra më e madhe në botë”.
  9. “Ka vetëm një gjë që e bën një ëndërr të pamundur për t’u arritur: frika ndaj dështimit”.
  10. “Ti nuk je i humbur, kur dështon. Ti je i humbur, kur heq dorë”. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme