”Tanku i Librave” në Argjentinë, tanku që lufton injorancën

12 Janar, 2020 - 9:24 am

Libri është çelësi më i mirë drejt një jetë të suksseshme dhe drejt një formimi të larte intelektual, shkruan KultPlus.

Libri konsiderohet të jetë miku më i mirë i secilit prej nesh, miku që nuk ka lë kurrë vetëm dhe ndër të tjerash edhe përfitojmë shumë nga ai.

Artisti argjentinas Raúl Lemesoff, ka realizuar një automjet në formë tanku të luftës, të cilin e ka mbushur me libra, duke përçuar kështu një mesazh si ”të luftohet injoranca”.

”Tanque de Libros” e ka titulluar ai, që në shqip i bie Tanku i Librave, ku në të gjenden rreth 900 tituj, që për lexuesit do të ipen falas. / KultPlus.com

Të ngjajshme