Të dielën prezentohet libri më i ri i Bardhyl Mahmutit

12 Shtator, 2019 - 10:45 am

Në kuadër të panairit njëditor të librit në Zvicër “Diaspora 2019“, që organizohet nga Shoqata Kulturore “Bashkimi“ në Uster (Zürich), Shoqata “Mëmëdheu” nga St. Gallen, në bashkëpunim me Qendrën “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur”, prezenton librin më të ri të politologut Bardhyl Mahmuti: “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë”, shkruan KultPlus.com

Libri ka për synim të ndihmojë në harmonizimin dhe përdorimin e saktë të terminologjisë që duhet të përdoret, sidomos nga politikanët dhe gazetarët, kur përkufizohen ngjarjet e luftës në Kosovë dhe shmangien e grackës së mohimit të gjenocidit përmes një terminologjie jo të duhur.

Ky libër është botuar në gusht të këtij viti dhe lexuesit shqiptarë do t’i shpërndahet falas.

Në këtë prezantim do të jetë i pranishëm edhe autori i librit Bardhyl Mahmuti.

Prezentimi mbahet më 15 shtator 2019, ditë e diel, dhe fillon në ora 16.00.

Adresa: Stadthofsaal, Theaterstrasse 1, 8610 Uster (ZH).

Të fundit

Të ngjajshme