Të përjashtuarve nga Testi i Maturës në ditën e parë, nuk u lejohet hyrja as në ditën e dytë

5 Qershor, 2018 - 9:15 am

Nxënësit që janë përjashtuar nga Testi i Maturës në ditën e parë, nuk lejohen të hyjnë as në ditën e dytë të këtij testi, njoftoi Komisioni Shtetëror i Maturës.

Dita e dytë e Testit të Maturës mbahet sot, ndërsa, Komisioni Shtetëror i Maturës njofton se nxënësit të cilët janë përjashtuar nga testi në ditën e parë (afati i parë) nuk u lejohet që të marrin pjesë gjatë pjesës në ditën e dytë të testit. Vendimi i KShM-së bazohet në vendimin nr. 329/01B të datës 03.05.2018 të ministrit të Arsimi, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi.

KShM po ashtu bënë të ditur se ndaj personave që nuk e përfillin këtë vendim do të merren masa./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme