‘Gjysma e punës është mbaruar kur ajo fillohet me deshirë’

25 Maj, 2024 - 10:31 pm

Thënie nga Naim Frashëri

Gjysma e punës është mbaruar kur ajo fillohet me deshirë.

Gjysma e punës është mbaruar kur ajo fillohet me deshirë.

Topi që shemb kështjellat më të forta është atdhedashuria.

Djalin që tradhton atdheun, nuk e do as nëna e vet.

Atë që i bën tët eti, ta presësh nga yt bir edhe ti.

Punë, punë natë e ditë, që të shohim pakëz dritë.

Jetoni për Shqipërinë dhe vdisni për të.

Të ngjajshme