‘Gratë mbi tridhjetë janë në maksimumin e tyre, por burrat mbi tridhjetë janë shumë të moshuar për ta kuptuar këtë’

10 Korrik, 2023 - 10:31 pm

Alain Fabien Maurice Marcel Delon lindur më 8 nëntor 1935 është një aktor dhe biznesmen francez.

Ai njihet si një nga aktorët më të spikatur të Evropës dhe simbolet e ekranit nga vitet 1960 dhe 1970.

Po sjellim sot thëniet më të bukura të tij.

Gratë mbi tridhjetë janë në maksimumin e tyre, por burrat mbi tridhjetë janë shumë të moshuar për ta kuptuar këtë.

Njoha gjithçka dhe mora gjithçka. Por lumturia e vërtetë, është të japësh.

Unë bëj shumë mirë tre gjëra: punën time, marrëzitë dhe fëmijët.

Në dashuri, ne duhet të rrezikojmë gjithçka nëse vërtet duam.

Ju ofendoheni kur keni frikë se ajo që thuhet mund të jetë e vërtetë.

Ju besoni në Zot, pastaj nuk besoni më, dhe kur keni një problem të madh, gjithsesi filloni të luteni.

Për gjithçka që kam, u detyrohem grave.

Të kesh frikë është mëkati më i keq që ekziston.

Sharmi është aftësia për t’i bërë të tjerët të harrojnë se ju dukeni ashtu si dukeni.

Dua të të gllabëroj me sy dhe të them se nuk ke qenë kurrë kaq e bukur.

Asnjë vajzë nuk do të zgjedhë 6 gungat e barkut kundrejt 6 makinave, kështu që lëre palestren dhe shko në punë.

Prindërit e mi nuk më rritën të porosis diçka të shtrenjtë kur dikush tjetër po paguan. / KultPlus.com

Të ngjajshme