‘Jeta është një seri mësimesh, të cilat duhen jetuar që të mund të kuptohen’

16 Qershor, 2024 - 10:07 am

Ralph Waldo Emerson ka lindur 105 vite më parë, derisa në të kaluarën ai është quajtur me emrin e tij të dytë Waldo.

Ishte një eseist, lektor, filozof, abolicionist dhe poet amerikan që udhëhoqi lëvizjen transcendentaliste të mesit të shekullit të 19-të.

Emerson ka lënë disa thënie të veçanta, e KultPlus ju sjellë njërën prej më të njohurave.

“Jeta është një seri mësimesh, të cilat duhen jetuar që të mund të kuptohen”. /KultPlus.com

Të ngjajshme