Tre kolosët e kombit shqiptar në një fotografi (FOTO)

1 Maj, 2018 - 11:30 pm

Dom Ndre Mjedja, At Gjergj Fishta dhe Luigj Gurakuqi cilësohen si tri mendje të ndritura që lanë gjurmë në letërsi dhe mbrojtën identitetin kombëtar.

Edhe pse kanë kaluar shumë vite nga vdekja e tyre, kontributi i tyre kombëtar kujtohet e vlerësohet edhe sot. Fëmijët vazhdojnë të rriten me poezitë e shkrimet e tyre, vargu i tyre depërton realitetin e kohës në të cilën ata kanë jetuar.

KultPlus ju sjellë një fotografi ku të përbashkët të Dom Ndre Mjedës, At Gjergj Fishtës dhe Luigj Gurakuqit. / KultPlus.com

Të ngjajshme