U varros Kujtim Paçaku, asnjë deputet shqiptar në varrim

18 Maj, 2018 - 9:20 pm

Familjarë, miq e kolegë janë mbledhur për ta nderuar deputetin tashmë të ndjerë, Kujtim Paçaku.
Atë e kujtojnë me dhimbje, lot e krenari.

Edhe ata që punuan me të e kujtojnë si shembull e premtojnë se do ta ndjekin rrugën e tij.

Në këtë mbledhje koomemorative nuk u pa asnjë deputet shqiptar; ish kolegë të Pacakut, që një ditë më herët e vajtuan shumë.

Të njëjtit nuk u panë as në ceremoninë e varrimit e cila u mbajt pasdite në Prizren, shkruan Gazeta Express.

Por të shumtë ishin qytetarët që i dhanë lamtumirën e fundit; njërit prej intelektualve më te njohur të komunitetit rom.

Paçaku që la pas vetës vetes gruan dhe tre djem prehet në varrezat e qytetit të Prizrenit.

Të fundit

Të ngjajshme