“Unë nuk besoj në Zot, por i frikësohem Atij”

6 Mars, 2018 - 5:23 pm

8 thënie nga Gabriel Garcia Marquez
1. Unë nuk besoj në Zot, por i frikësohem Atij.
2. Seksi është ngushëllimi kur ju nuk mund të keni dashurinë.
3. Asnjë ilaç nuk mund të shërojë atë që s’mund ta shërojë lumturia.
4. Një burrë e kupton kur plaket, sepse atëherë ai nis t’i ngjajë babait të tij.
5. Liria është shpesh viktima e parë e luftës.
6. Të gjitha qeniet njerëzore kanë tri jetë: publike, private dhe sekrete.
7. Nuk do t’i këmbeja kënaqësitë e vuajtjes sime për asgjë në botë.
8. Nuk është e vërtetë që njerëzit ndalojnë së ndjekuri ëndrrat kur plaken, ata plaken kur ndalojnë së ndjekuri ëndrrat.

Marrë nga Bukinist

Të fundit

Të ngjajshme