Ura komunikimi mes librit dhe brezit të ri

4 Shkurt, 2019 - 9:00 pm

Lëvizja Kombëtare e Leximit ka në fokus brezin e ri për të siguruar lexues të së ardhmes.

Anëtarë të Këshillit Rinor vazhdojnë aktivitetet në kuadër të Fushatës Kombëtare të Leximit iniciuar nga Ministria e Kulturës me fëmijët e qendrës Rromani Baxt dhe autoren Rovena Rozhani për të ndarë me fëmijët tregime interesante e lojëra gjithëpërfshirëse.

Ky aktivitet synoi të nxisë dëshirën për të lexuar tek fëmijët dhe të krijojë ura komunikimi  për aktivitete të tjera në të ardhmen.

Të fundit

Të ngjajshme