15 vjet pa gjigantin Luçiano Pavarotti

6 Shtator, 2022 - 2:41 pm

15 vjet më parë u shua një nga tenorët më të mëdhenj në botë.

Luçiano Pavarotti, ishte i talentuar me zërin më të shquar të shekullit dhe gjatë karrierës së tij dyzetvjeçare, arriti të pushtojë audiencën dhe skenat më prestigjioze të botës, nga Scala e Milanos deri te Metropolitan Opera e New Yorkut.

Kur lindi më 12 tetor 1935, në Modena, ai qau aq fort sa një mjek u tha prindërve të tij muzikantë se Luçiano me siguri do të bëhet një “tenor i madh”. Dhe kështu ndodhi./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme