5 këngët më të mira që Avicii i krijoi për të tjerët (VIDEO)

22 Prill, 2018 - 11:00 am

KulPlus ju sjellë disa nga hitet që Dj Avicii i ka krijuar për artistë të tjerë. Emri i vërtetë i artistit suedez është Tim Bergling. Ai është gjetur të premten pa jetë në Muscat, Oman.

Coldplay – “A Sky Full Of Stars”

Kënga është lansuar në vitin 2014, si kënga e tretë kryesuese e albumit të gjashtë “Ghost Stories”, të grupit britanik Coldplay. Bendi e ka realizuar tekstin dhe produksionin e këngës në bashkëpunim me Avicii, gjithashtu për produksion kanë marrë ndihmë edhe nga Paul Epworth, Daniel Green dhe Rik Simpson.

David Guetta – “Lovers on the Sun”

Kënga e këngëtarit David Guetta është realizuar për albumin e tij të gjashtë “Listen”. Në të përfshihen edhe vokale nga këngëtari dhe tekstshkruesi amerikan Sam Martin. Ndërsa producent i këngës ka qenë vet këngëtari Guetta, së bashku më Avicii, Riesterer dhe Tuinfort.

https://www.youtube.com/wtch?v=BPiW0tkWfeg

Madonna – “Devil Pray”

Kënga është shkruar dhe krijuar nga Madona, Avicii dhe DJ Dahi. “Devil Pray” është një këngë technopop në të cilën janë kombinuar elemente nga muzika country-pop dhe folk, dhe ka ngjashmëri më këngën “Don’t Tell Me”, nga Madonna, me punët e mëparshme të DJ Avicii dhe me verzionin “The Animals” të këngës tracionale popullore “The house of the Rising Sun”.

Conrad Sewell – “Taste The Feeling”

Kënga “Taste the Feeling” është realizuar nga Avicii dhe nga këngëtari australian Conrad Sewell. Kjo këngë është përgatitur për kampanjën e kompanisë së njohur Coca-Cola.

Coldplay- “Hymn for the Weekend”

Në këtë këngë shfaqet si vokaliste këngëtarja Beyonce ndërsa Avicii është djali pas zhurmës së këndshme, ai është producenti i kësaj këngë.

Të fundit

Të ngjajshme