Aerosmith anulon koncertet për qershor e korrik në Las Vegas

25 Maj, 2022 - 7:00 pm

Aerosmith anuloi një sërë datash për koncertet e paraopara në Las Vegas sot pasi njoftoi se këngëtari kryesor Steven Tyler është kthyer në rehabilitim, transmeton KultPlus.

“Siç e dini shumë prej jush, vëllai ynë i dashur Steven ka punuar në maturinë e tij për shumë vite,” thuhet në një deklaratë të grupit të shpërndarë në mediat sociale. “Pas operacionit në këmbë për t’u përgatitur për fazën dhe domosdoshmërisë së menaxhimit të dhimbjes gjatë procesit, ai së fundmi ka relapsuar dhe vullnetarisht ka hyrë në një program trajtimi për t’u përqëndruar në shëndetin dhe rikuperimin e tij.

“Na vjen vërtet keq t’i informojmë fansat dhe miqtë tanë se ne duhet të anulojmë setin tonë të parë të datave të Rezidencës në Las Vegas këtë qershor dhe korrik, ndërsa ai fokusohet në mirëqenien e tij,” vazhdon deklarata. “Ne do të vazhdojmë datat tona të vitit 2022 duke filluar nga shtatori dhe do t’ju njoftojmë çdo përditësim të mëtejshëm sa më shpejt që të mundemi. Jemi të dëshpëruar që kemi bezdisur kaq shumë prej jush, veçanërisht fansat tanë më besnikë, të cilët shpesh udhëtojnë distanca të mëdha për të përjetuar shfaqjet tona.”

“Faleminderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen tuaj për Steven gjatë kësaj kohe”, përfundon ai./ KultPlus.com

Të ngjajshme