Agron Peni u prezantua edhe me vepra shqiptare në Festivalin Ndërkombëtar të Kitarës Klasike në Bullgari

30 Mars, 2018 - 2:45 pm

Në edicionin e 22-të të Festivalit Ndërkombëtar të Kitarës Klasike që po mbahet në Bullgari është prezantuar edhe kitaristi kosovar Agron Peni, shkruan KultPlus.

“Kam qenë i ftuar në këtë festival dhe jam prezantuar me një koncert recital që ka zgjatë për 40 minuta” ka thënë Agron Peni për KultPlus.

Ai ka thënë se performanca e tij është pritur jashtëzakonisht mirë, dhe ai në këtë koncert është prezantuar edhe me këngë shqipe.

“Jam prezantuar edhe me këngë shqipe të aranzhuara për kitarë klasike, sikurse që kam prezantuar dy komponime për herë të parë, vepra këto që u pritën mirë edhe nga kritika por edhe nga publiku” ka thënë Peni, i cili ka bërë të ditur se ky koncert është mbajtur në mbëmjen e së enjetes./KultPlus.com

Të ngjajshme