Akuzat për keqpërdorime përçajnë korin “Nexhmije Pagarusha”

1 Korrik, 2019 - 6:30 pm

Prej afro dy muajsh kori “Nexhmije Pagarusha” po zhvillon i dyzuar aktivitete paralele. Krejt kjo pasi anëtarët e Korit kanë vendosur me shumicë votash ta shkarkojnë drejtoreshën Nazlie Beadini-Sadiku.

Gjithçka kishte filluar në mars të këtij viti, kur disa prej anëtarëve të Korit kishin zbuluar, siç thonë, keqpërdorime financiare nga ana e ish-drejtoreshës.

Dyshimet e ngritura kanë përfunduar edhe me një deponim në Policinë e Kosovës, ku drejtoresha tashmë e shkarkuar, Nazlije Sadiku-Beadini dyshohet për keqpërdorim të mjeteve të dhëna në emër të korit “Nexhmije Pagarusha”. 12 anëtare aktive, nga gjithsej 20 sa ka Kori, në mbledhjen e mbajtur më 8 maj kanë vendosur ta shkarkojnë Sadiku-Beadinin nga pozita e drejtoreshës dhe dirigjentes Salih Mehmeti./Koha

Të ngjajshme