Albumi ‘Nil’ nga Ertan Iliyaz, album që rezultoi me një përplasje zhanresh që shpërthyen pamëshirshëm

Ky album është pjesë e edicionit të 11-të, të koncerteve të organizuara nga “Ertan Iliyaz & Friends”, me mbështetje nga MKRS dhe Komuna e Prishtinës.