Anulohet festivali i madh “Coachella”, për shkak të Koronavirusit

11 Mars, 2020 - 2:30 pm

Shtyhet për një datë të pacaktuar festivali i famshëm Coachella.

Një nga festivalet më me influencë kohëve të fundit, që ka zgjuar një vëmendje të madhe dhe po bën që artistët të kërkojnë të performojnë aty është anuluar.

Kjo për shkak të shpërndarjes në masë të madhe të Coronavirusit në Evropë, e organizatorët kanë parë të udhës që ky festival të mos anulohet në tërësi, por të shtyhet për një datë të tjetër.

Madona dhe Milley ishin dy emrat e famshëm të botës muzikore që deri më tani e kanë konfirmuar pjesëmarrjen në këtë festival. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme