“Ater Umbra” e Memli Kelmendit botohet në Francë

3 Janar, 2018 - 10:31 am

Vepra “Ater Umbra” e kompozitorit Memli Kelmendi, sapo është botuar në Francë dhe tani është pjesë e albumit “Evocations” pjesë e Label “iM Les choristes aux milles couleurs”, shkruan KultPlus.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë kompozitori Kelmendi, i cili poashtu ka treguar se albumi përmban gjithsej 15 vepra muzikore nga kompozitorë të ndryshëm që nga periudha e Renesancës deri tek muzika bashkëkohore.

Po sjellim shkrimin e plotë të kompozitorit Kelmendit, të bërë nëpërmjet rrjetit social Facebook:

“Vepra ime “ATER UMBRA” sapo është botuar në Francë dhe është dhe tani është pjesë e albumit “EVOCATIONS” pjesë e Label “iM Les choristes aux milles couleurs”. CD është realizuar nga EVOC Ensemble dhe është dirigjuar nga Camille Coillet-Barthés.
Albumi përmban gjithsejt 15 vepra muzikore nga kompozitorë të ndryshëm që nga periudha e Renesancës deri tek muzika bashkohore (Peter Philips, Tomas Luis de Victoria , Johann Ludëig Bach, Johann Christoph Bach, Josef Rheinberger , Pekka Kostiainen, George Shearing, John Ëinston Lennon, Christopher Chiyan Tin etj). e cila mbrohet nga © 2017 Les choristes aux milles couleurs.
Tani “Ater Umbra” dhe CD gjindet edhe në online: Amazon, Itunes, Deezer, Shazam, Highresaudio, qobuz, open.spotify etj.pra tani mund të blehet nga të gjitha vendet e botës”, ka shkruar ai./ KultPlus.com

Të ngjajshme