Balerina e vogël heziton të vallëzoj në skenë, babai ngjitet që të vallëzoj me të (VIDEO)

7 Qershor, 2018 - 9:02 pm

Koncertet me fëmijë të vegjël shpesh mund të jenë të paparashikueshme. Një rast i ngjashëm vjen edhe përmes nj video mjaft të përhapur në internet që tregon momentet kur një balerinë e vogël heziton të vallëzoj para publikut, ku edhe fillon të qaj.

Për t’i ofruar asaj siguri, babai i saj ngjitet në skenë me një fëmijë tjetër në krah dhe fillon të vallëzoj në skenë derisa balerina e vogël vazhdon të ndjek lëvizjet e tij deri në fund të performancës. KultPlus ju përcjellë videon e këtij momenti./ KultPlus.com

Të ngjajshme