Bari i Petrit Hoxhës në mesin e dhjetë bareve më të mira në Berlin

4 Tetor, 2017 - 12:17 pm

Ndër 10 baret që kanë muzikën dhe sjellin grupet më të mira në Berlin është edhe bari i shqiptarit Petrit Hoxha ‘Mama Bar’, përcjell KultPlus. Bari i Hoxhës është renditur i dyti në këtë shkrim, i cili poashtu iu rekomandon njerëzve këto vende që i kanë piketuar.

“Nëse ju pëlqen një bar me një ambient që ka kyçet e ulura atëherë ky mund të jetë vend vetëm për ju. Në ‘Mama Bar’ shpesh ka muzikë afrikane me daulle, poashtu ka grupe edhe iraniane emrat e të cilëve është pak problem të shqiptohen. Bari i Kreuzkölln-it, ka murale boja e të cilëve mund ose nuk mund të hiqet. Dekorimi në ‘Mama Bar’ është një dekorim i vërtetë i Berlinit, ka mobile të papërshtatshme, divane që nuk mund të gjenden në rrugë dhe tavolina që mund të jenë shumë të larta ose shumë të ulëta në varësi të llojit të karriges që keni kapur”, thuhet në përshkrimin e Culture Trip, për barin ‘Mama Bar’ të shqiptarit Petrit Hoxha.

Në këtë shkrim janë renditur edhe nëntë bare të tjera ku të gjithave u është shkruar edhe rruga në të cilën gjenden dhe përshkrime të tilla si për ‘Mama Bar’./ KultPlus.com

Të ngjajshme