‘Bileta të fatit s’ka veç për ata që dashuruan si të marrë’

1 Shkurt, 2020 - 3:30 pm

Këngëtarja Altuna Sejdiu- Tuna, njihet për baladat e saj të fuqishme, një pjesë e të cilave janë shkruar e kompozuar nga Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku, shkruan KultPlus.

KultPlus ju sjell njërën nga baladat më emocionale të Tunës, këngë kjo që i këndon një fati tragjik të një dashurie të humbur.

‘Bileta’ është kënga me të cilën Tuna është prezantuar në Top Fest-in e vitit 2007.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Sonte nga banesa jote shkoj

Zbathur jam që fqinjët mos ti zgjoj

Dhe në ulësen para një taksisë

Më shpëtoj një fjalë, fjal e pistë

Dashuria ka ca muaj ngec

Taximetri sonte le të ecë

s’është hera e fundit e as e parë

Që nëpërkëmbem sikur leckë

Ti je vrasës e unë një e çalë

Vetëm Zotin e pata dëshmitar

Rezervo, rezervo në harresë një dhomë

Rezervo nëse do, se kjo dashuria jonë

Për ditë të lumtura, vulën e zezë e ka

Rezervo tek hakmarrja dhomë,

Rezervo nëse do, nëpër t’kuqe ti kalo

Për ditë të lumtura, dije më bileta ska…..

Ështe i hapur ndonjë stacion, që punon 24 orë

Sporteli i fatit, ju lutem ndjesë

Më jepni pak, pakës shpresë

Ka bileta për mëkatar,

Ka bileta edhe për tradhtar

Bileta të fatit s`ka veç për ata

Që dashuruan si te marrë

Kur te arka e jetës, parkon

Çast i lumtur, ti pyet sa kushton..

Rezervo, rezervo në harresë një dhomë

Rezervo nëse do, se kjo dashuria jonë

Për ditë të lumtura, vulën e zezë e ka

Rezervo tek hakmarrja dhomë,

Rezervo nëse do, nëpër t’kuqe ti kalo

Për ditë të lumtura, dije më bileta s’ka….

më bileta s’ka, më bileta s’ka,

Nananaa nananaa nanana

oohoho nanana nananaa

Më bileta s’ka, më bileta s’ka

Rezervo, rezervo në harresë një dhomë

Rezervo, rezervo në harresë një dhomë

Rezervo, rezervo….

Për ditë të lumtura,vulën e zezë e ka

…tek hakmarrja dhomë,rezervo nëse do

nëpër t’kuqe ti kalo…

Për ditë të lumtura, dije më bileta ska. / KultPlus.com

Të ngjajshme