“Bonu i sinqertë një herë në jetë, a m’don ti mu?” (VIDEO)

8 Shtator, 2020 - 9:30 pm

Dafina Zeqiri është një nga këngëtaret më të njohura të skenës muzikore në Kosovë, shkruan KultPlus.com

Një numër i madh i këngëve të realizuara nga ajo janë shëndrruar shpejt në hite të kohës.

Kënga e saj e fundit “Një herë në jetë” në bashkëpunim me Cricket, është rrugës për tu bërë hiti i saj i rradhës.

KultPlus këtu ju sjell tekstin dhe videon e kësaj kënge:

Një herë në jetë

Bonu i sinqertë një herë në jetë
A m’don ti mu?
Bonu i sinqertë një herë në jetë
A m’ki zavendsu?
Bonu i sinqertë më trego drejtë
A të ka mjaftu?
Bonu i sinqertë një herë në jetë
Me to a ke shku?

Mos e le ti, mos e le
Mos e le dashninë me u shu
Mos e le ti, mos e le
A e di sesa të du? 
Bonu i sinqertë një herë në jetë
A m’don ti mu?
Bonu i sinqertë një herë në jetë
A m’ke zavendsu?
Bonu i sinqertë më trego drejtë
A të ka mjaftu?


Bonu i sinqertë një herë në jetë
Me to a ke shku? 
Mos e le ti, mos e le
Mos e le dashninë me u shu
Mos e le ti, mos e le
A e di sesa të du?

Të fundit

Të ngjajshme