“Dashurinë o ku e kam” (VIDEO)

24 Korrik, 2020 - 11:30 pm

Armend Regjepagiqi është njëri nga artistët më eminent në vend, i cili është i njohur për këngët e tij të cilat janë të tejkohore. Ata dëgjohen sot siç janë dëgjuar vite më parë kur janë publikuar, shkruan KultPlus.com

“Dashurinë o ku e kam”, është një nga baladat e tij të njohura me një tekst me gjuhë metaforike, me një shije të hollë artistike si dhe një interpretim të fuqishëm nga artisti Regjepagiqi.

KultPlus ju ofron këtu tekstin si dhe videon e kësaj kënge:

Vjen një ditë e do të kthehem
rrugës sime do t’kalojë
nga dritarja e shtëpisë sate
sy te huaj dot me shikojnë,
do t’më shtrengon diçka në zemër
dhe s’dot më lë as frymë të marrë
dashuria ime e parë…

Njerëzit shkojnë e njerëzit kthehen
kujt i kthehem unë nuk kam
mysafir si i paftuar
n’zemër të secilit jam,
fryn veriu fryn rreth meje
në mëshirë të fatit jam
dashurin o ku e kam?!

Krejt çka dua tjetër kujt i ndodh
e secila m’duket se të ngjan…

Perëndo përgjithmonë o diell
thaju lule në pranverë
dashurin o më se kam…
Shtjerru zë i bilbilit
thehu shpat në dore të trimit
dashurin o më se kam…

Të ngjajshme