‘Dashuritë e mëdha duke qeshur fillojnë, si dhe vetë komeditë’ (VIDEO)

1 Dhjetor, 2018 - 10:56 am

E hëna është një fillim i mirë, e pse jo edhe me muzikë.

KultPlus si gjithmonë sjellë këngë të ndryshme edhe më të vjetra të cilat dëgjohen nga gjeneratat e ndryshme dhe secilit e secilës na dërgojnë nëpër momente e kujtime.

Këtë herë e sjellim Elsa Lilën dhe Pirro Çakon. Para shumë vitesh ata sollën në Shqipëri këngën ‘Diferenca je ti’, në kuadër të Festivalit të TVSH-së. Kënga nuk ishte në garë por u pëlqye shumë nga publiku.

Dy artistët e njohur dhe me karrierën e tyre të begatshme kanë bashkuar forcat për një bashkëpunim që i ka rezistuar kohës.

“Diferenca je ti” flet për dashuritë e mëdha, për jetën, për tragjeditë por gjithmonë më shumë për të mirat e jetës. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme