Dervish Shaqa një rapsod i paharruar (VIDEO)

13 Maj, 2019 - 5:40 pm

‘Gjon Leka njëzet vjeç djalë’, është këngë që këndon Dervish Shaqa në këtë incizim të rrallë, shkruan KultPlus.

Rapsodi i njohur i gjithë shqiptarisë Dervish Shaqa, vazhdon të mbetet një nga emrat më të mëdhenj të folklorit shqiptar. Kjo këngë që po sjellim sot është e rrallë në internet dhe Dervish Shaqa, i këndon një djaloshi trim nga jugu i Shqipërisë. ‘Gjon Leka njëzet vjeç djalë’, është këngë që këndon Dervish Shaqa në këtë incizim të rrallë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme