‘Diçka që më ngacmon, diçka që më pushton, diçka që nuk arrij, diçka që vjen nga ti’

25 Korrik, 2019 - 5:00 pm

Një prej këngëve më të mira të Grupit Kthjellu, është bashkëpunimi me Alban Skenderajn.

Pjesëmarrëse në Top Fest në Shqipëri dhe fituese e festivalit, kënga ‘Diçka’ ka më shumë se dhjetë vite që është realizuar dhe ende dëgjohet edhe sot.

Një prej komenteve mbi këngën e thotë më mirë realitetin – ‘E dashuroja këtë këngë dhe akoma e dashuroj, është këngë si vera, aq më e vjetër aq më e mirë’.

Kënga ka një tekst fantastik dhe një melodi e cila ka marrë zemrën e shumë shqiptarëve. Po e sjellim sot këngën fituese të Top Fest 3, në vitin 2006.

Të fundit

Të ngjajshme