‘Ditët do t’i numëroj ndryshe për ty e brishta, aritmetika e mallit numëron me gishta’ (VIDEO)

12 Shkurt, 2021 - 8:53 pm

Kur vargjet e poezive shndërrohen në ritëm tingujsh, sublimohen dy fusha artistike në të njëjtën kohë, shkruan KultPlus.

Poezia “Më ka marrë malli” nga Petrit Ruka, ishte interpretuar në mënyrë të mrekullueshme nga Ermira Babaliu.

Madje interpretimi fantastik i kësaj kënge kishte marrë pjesë edhe në filmin “Eja”.

KultPlus ua sjell videon e interpretimit të kësaj kënge dhe tekstin e saj:

Më ka marrë malli, shumë më ka marrë,
Tani në dhomën time nuk mbaj më kalendar…
Dhe një që e pata e bëra copë e çikë,
Ç’i kanë bërë muajtë me nga tridhjetë ditë ?!
Ditët do t’i numëroj ndryshe, për ty, e brishta,
Aritmetika e mallit,…numëron me gishta…
Më ka marrë malli, shumë më ka marrë,
Tani në dhomën time nuk mbaj më kalendar… / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme